Ioana Hotea

Ioana Hotea

Ioana Hotea

Tehnician Cercetare Imunologie / Drd.

Medic specialist  reumatolog , absolventa a UMF  “Iuliu Hatieganu “ , cu pregatire in rezidentiat in clinica de Reumatologie din Cluj-Napoca.  Din 2016 este doctoranda  sub conducerea Prof. Dr. Simona Rednic, tot din acest an este cadru didactic asociat al catedrei de Reumatologie. Domeniul de interes este reprezentat in special de partea  clinica din guta si hiperuricemie.

Despre HINT

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, cu sediul în Cluj-Napoca, România, Str. Victor Babeș, Nr. 8, Cod 400023, în calitate de beneficiar, anunță derularea proiectului cu titlul: HINT „Hiperuricemia induce INflamaţie: Ţintirea rolului central al acidului uric în bolile reumatologice şi cardiovasculare” aprobat spre finanțare în cadrul Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020.

Link-uri utile

Contact

E-mail:
contact@hint-cluj.ro

Link-uri utile

Telefon:
+40 748 862 518

fs
fs
fs

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

© 2017 HINT
All rights reserved